philipp-berndt-173197.jpg
Shade_Ash_Smoked_Ginger_TreS_7965011_001.jpg

Remonttipalvelut

 

Remonttipalvelumme auttaa sinua tekemään suunnitelmista totta! Myymälämme on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustusmateriaaleja ja ammattitaitoset myyjämme auttavat tekemään juuri sinulle sopivimmat valinnat ja remonttipalvelumme vastaa toteutuksesta. Kaikki siis samasta paikasta, helposti ja kätevästi!

Olemme todella ylpeitä osaamisestamme. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus remontoimisesta ja rakentamisesta. Työnjälki puhuu puolestaan. Otamme haaveenne ja toiveenne huomioon ja teemme ne todeksi.  Ota yhteyttä etsiessäsi luotettavaa, ammattitaitoista palvelua!

Jätä tarjouspyyntö remonttipalveluihimme alla olevasta linkistä tai soita numeroon 040 5937599.

 
 
apua sisustamiseen
blogger-image--549652103.jpg

sisustaminen

Hyvä suunnittelu on kaiken A ja O ja hyvin suunniteltu on todellakin puoliksi tehty. Meillä on pitkä osaaminen ja laaja ammattitaito sisustamisesta ja sen pintamateriaaleista. Olemme valinneet myymäläämme laajan ja monipuolisen valikoiman sisustuksen pintamateriaaleja. Saat kaikki kotisi pintamateriaalit saman katon alta ja ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua ilolla. 

Pintamateriaalit ovat tärkeä osa sisustusta ja niiden tulee toimia käyttökohteessaan ja kestää aikaa. Pintamateriaalit määrittelevät tilan perusilmeen ja muodostavat  pohjan muulle sisustukselle. Siksi pintamateriaalivalinnoissa kannattaa kääntyä meidän puoleemme!